Litteraturgruppen

Litteraturgruppen er for alle, der er interesserede i at læse gode, spændende bøger.
En gang om måneden mødes gruppen i Hjallerup Kirkehus til en aften med oplæg og debat om den læste bog. Det foregår i Kirkehuset fra kl. 19.00-21.00.

Litteraturgruppen har allerede fastlagt følgende datoer for sæsonen, så sæt kryds i kalenderen allerede nu, så du kan være med:

26. februar

25. marts

27. maj

24. juni

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at blive en del af gruppen, kan du kontakte de ansvarlige:
Anna Storgaard (annloustorgaard@gmail.com)
Ella Simonsen (info@nempr.dk)

Bogen der læses i februar måned:

En familietragedie kaster tunge skygger over Eliannas liv. Den tilværelse, der før tegnede lys og løfterig, bliver formørket af skyld. Den unge jødiske kvinde holder sit følelsesliv i stramme tøjler, og med stolthed, stædighed og talent kanaliserer hun al sin livskraft ind i faderens væveri. Men ulykken følger hende skridt for skridt. Hverken hendes egen ihærdighed eller støtten fra hendes elskede kan forhindre, at hun synker ned i et dyb af elendighed. Bliver hun nogensinde sat fri?

Billede af bogen Tavshedens land