Studiekreds

Studiekredsen i Hjallerup Kirke er for alle, der har lyst til at være en del af et fællesskab, hvor der både er rum til det sociale samt fordybelse og refleksion i et emne. Aftenens program rummer både spisning, oplæg, gruppearbejde og opsamling.

I dette års studiekreds vil der blive taget udgangspunkt i både artikler, bibeltekster, litteratur og film ud fra overskriften 'Menneskelivet NU og HER'. Men der vil ikke være lektier. Baggrunden for gruppearbejdet vil være aftenens oplæg.

Emnerne vil blive meddelt gangen før, således at aftenernes emner kan tage udgangspunkt i, hvad der rører sig i tiden. Der vil bl.a. være emner som livsforandringer, misundelse og bøn. 

Praktisk: 
Studiekredsaftner afholdes i Hjallerup Kirkehus, Hjallerupvej 27, med mindre andet er angivet i programmet. Det starter kl. 18.00-21.00.
Den første time er afsat til fællesspisning, hvilket koster 50 kr. pr. gang. Tilmelding hertil er nødvendig og sker til Ella, Vivi eller Johannes. Ellers er man velkommen kl. 19.00, hvor oplæg og samtale om aftens tema starter.

Programmet er som følge:  

31. august - opstart efter ferien

5. oktober

2. november

7. december

Studiekredsens tovholdere: 

Ella Simonsen: tlf. 25 37 55 90 ; info@nempr.dk
Vivi og Johannes Hove: tlf. 23 23 70 24 ; johannes.hove@stofanet.dk
Marie Kirketerp: tlf. 24 44 06 22 ; mki@km.dk