Mosaik - De Frivillige Kirkesangere

Kan du lide at synge? Synes du at det er hyggeligt at synge sammen med andre?  Har du lyst til at lære flere af de over 700 salmer, vi har at vælge imellem i den danske salmebog?

Navnet ”Mosaik” beskriver rigtig godt den gruppe af frivillige kirkesangere, som 1-2 gange pr. måned bidrager til at løfte salmesangen ved gudstjenesten i Hjallerup Kirke. Medlemmerne har forskellig kirkelig baggrund. Nogle kender højmessen godt, andre er mindre kirkevante, men nysgerrige. Nogle har sunget i kor, mens andre ingen korerfaring har. Til gengæld har de kendskab til mange af vores salmer.

Fleksibilitet i ”Mosaik” betyder, at man kan selv vælge, hvor tit man har lyst at medvirke ved gudstjenester. Man melder sig til de søndage, som måtte passe, og ingen forventes at møde hver gang.

På den gudstjeneste, hvor du medvirker, mødes vi i kirken 1 time før gudstjenestens start, og øver de salmer, som skal synges den pågældende dag. 

Er du interesseret? Vil Du vide mere eller komme og prøve, så kontakt kirkens organist Ulrika Jensen på mail: hj.kirke.organist@live.dk eller kontakt en af sangerne i ”Mosaik”!

De Frivillige Kirkesangere