Påsken 2024

 Påskeprogram 
Søndag d. 24. marts: Palmesøndag 
Palmesøndag d. 24. marts - Støttearrangement for Folkekirkens Nødhjælp 
Ligesom de sidste år holder vi i Hjallerup Kirke i år et støttearrangement til fordel for Folkekirkens Nødhjælp. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at støtte nødhjælpen på dagen. Det kan gøres både ved at deltage og ved at være sponsor til de deltagende. ALLE indbetalinger ifm. dagen går direkte til Folkekirkens Nødhjælp.  
Program: 
Familiegudstjeneste i kirken kl. 10.00  
 
Sponsorløb kl. 11.15-12.15  
Ruten er på 1,4 km og man kan både løbe og gå. Så det er bare med at få en masse runder i hus. Starten går fra kirkehuset kl. 11.15, hvor løbet sættes i gang. Efter løbet er der en forfriskning til dem, der har deltaget. Der vil være en lille gevinst til to af de hurtigste løbere - hhv. under og over konfirmationsalderen. 
Ved tilmelding betaler man 50 kr. for deltagelse. Hvis du tilmelder dig elektronisk, kommer opkrævningen undervejs. Hvis du tilmelder dig med blanketten fra kirkehuset, indbetaler du 50 kr. via MobilePay med teksten "sponsorløb" til nummeret: 18907 
Sponsordelen 
En løber kan finansieres af sponsorer, som løberen selv finder. Det kan f.eks. være din chef, dine forældre, bedsteforældre eller andre - som gerne vil give et beløb for hver runde, du går eller løber. Det kan maximalt blive 10 runder og minimum 1 runde. Ved løbets afslutning opgøres antal omgange pr. løber. Som deltager på ruten, er du selv ansvarlig for at give informationen om antallet af runder og mobilepay nr. videre til din sponsor. Man kan godt deltage uden en sponsor.

Klik her for tilmelding til sponsorløbet 
Café i Kirkehuset kl. 11.15 – 13.30  
Her kan man købe kage, sandwich, kaffe og saft! Vil du gerne donere en kage til caféen, så send en sms til Marie Kirketerp på 24 44 06 22. Kagen afleveres i kirkehuset søndag morgen eller formiddag. 
Tak for din støtte! 
 
Torsdag d. 28. marts: Skærtorsdag  
Skærtorsdag kl. 17.30 er der fællesspisning i kirkehuset for alle.  
Det koster 50 kr. at deltage. 
Sidste frist for tilmelding er den 24. marts. 

Klik her for tilmelding til fællesspisning.

Hvis spørgsmål til tilmeldingen kan man rette henvendelse til Anna Storgaard.

Kl. 19.00 er der nadvergudstjeneste i kirken 
 
Fredag d. 29. marts: Langfredag  
Liturgisk gudstjeneste kl. 10.00 
 
Søndag d. 31. marts: Påskesøndag 
Kl. 10.00 er der festgudstjeneste. Påskesøndag fejres det, at Jesus stod op af graven. 
 
Mandag d. 1. april: 2. Påskedag 
Kl. 10.00 er der gudstjeneste. Efterfølgende er der kirkekaffe i kirkehuset.