Sing UP

Sing UP er Hjallerup kirkes rytmiske kor.

Sing UP har eksisteret i 5 år, og er et veletableret kor, med ca. 37 velsyngende korister og stærke solister, som holder af at optræde til koncerter, arrangementer & Pop-gudstjenester. Vi vægter det sociale aspekt højt, og vores øveaftener foregår med højt til loftet og en positiv stemning!

Korets profil: Energisk & stemningsfyldt. Vi har altid professionelle musikere med til vores optrædelser.

Varieret og aktuelt repertoire, bestående af kvalitetspop-sange.

Sing UP er for dig, som elsker at synge sammen med andre "sangglade" mennesker. Nogle med en del korerfaring, andre med lidt korerfaring og en del som aldrig har sunget i kor før. Aldersgruppen er fra 18 år og op efter.

Øvning: Torsdag kl. 19.00-21.00 i Hjallerup Kirkehus.

Opdatering pr. 21/12-23
Tidligere korleder Pernille Axselsen har desværre valgt at søge andre veje, og der er blevet sagt mange tak for denne gang. Der skal ansættes en ny kirkemusiker og -sanger i Hjallerup Kirke forhåbentlig med opstart d. 1. marts 2024. Koret har mulighed for at mødes i kirkehuset til normalt øvetid, og det er et stort ønske fra kirkens og korets side, at det skal bestå med en ny korleder. Derfor kommer der nye kontaktoplysninger på et senere tidspunkt.

Kontakt menighedsrådet eller præsterne, hvis du har spørgsmål hertil.